Post by nosrocipersmou on Feb 7, 2022 17:10:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi glitch atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun 2022 version ▞▞▞
Man patīk šī spēle, taču ir viena problēma, kas turpina notikt. Kad es piesakoties, man tiek parādīts melns ekrāns un planšetdators tiek aizvērts, esmu izmēģinājis visu iespējamo, lai atvērtu spēli, taču tai joprojām ir tāda pati problēma. Ja tas tiks labots, es piešķiršu tam piecas zvaigznes.
Šī spēle ir ļoti lieliska. Tā vienkārši bija daudz kļūmju ... piemēram, man ir tendence vienmēr crash un konfektes snaiperis nevar novietot klipus uz tā.
Šī spēle ir izvilkums no pikseļu lielgabala 3d un ar nedaudz sliktāku animāciju un grafiku
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Veiksmas hojn
izlabojiet šo kļūdu, lūdzu, Kad es noklikšķināju uz CopsnRobber, tika parādīts melns ekrāns
MAN ĻOTI MĪLU ŠĪ SPĒLE!!!!!BUUUUUUUUT vai varat pievienot emocijzīmes un ievietot pasākumus plsssssssss!!Jebkurā gadījumā man patīk jūsu SPĒLE, lūdzu, turpiniet strādāt
viņi padarīja šo spēli vāju, tagad vecākais atjauninājums ir labāks
Šī spēle ļoti atpaliek, ieroču sistēma ir sliktāka, vadības ierīces ir sliktākas, ko es jebkad esmu redzējis jebkurā spēlē vairāku gadu spēlēšanas laikā, nekādas loģikas, nav labu karšu, ko spēlēt, izņemot 2 vai 3 mazas kartes, ļoti toksiski cilvēki lāsta uz citiem komandas biedriem, neviens nerisina neko, par ko jūs ziņojat, cilvēki spēlē uzlaušanu un pielāgotus ieročus, viņi burtiski var jūs nošaut ar savu pielāgoto šauteni ar vairāk nekā 100 bojājumiem, līdz šim nav bijusi laba pieredze, notikumu sistēma, komanda apvienojas sistēma sezonas sistēma nav labi izgatavots, veids, kā toksisks
Forši
Es mēģinu iegūt savu kontu, bet aizmirsu savu paroli un pēc tam ievietoju savu e-pastu, bet tajā bija teikts, ka šī konta deva nav izgājusi, es pārbaudu, vai tas kaut ko nav palaidis garām, bet nē
Forša spēle. Dažas izkļūšanas no spēles. Jūs varētu izlabot kļūmes un kļūdas.👍😟😞.
Tas ir lieliski, 10 gadu laikā, ko esmu izmantojis, nekas nav jāpievieno
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Екшън mfir
Es nepiekrītu bezmaksas saturam, taču tā ir patiešām jautra spēle, taču gandrīz katrā spēlē, kad mēģinu pievienoties spēlei, tiek teikts, ka savienojums ir pazudis, tāpēc vai varat to salabot?
nāk no spēlētāja ar pieredzi. Esmu spēlējis šo spēli 3-4 gadus, un sabiedrība ir briesmīga, toksiska un rupja, es neieteiktu šo spēli bērniem, lai gan šī spēle ir paredzēta jaunākiem bērniem. Lielākā daļa tērzēšanas sarunu ir piepildītas ar nepiemērotiem, toksiskiem, rasistiskiem un seksuāliem komentāriem. un, kad runa ir par spēli, cilvēki paši izmanto hakeru klientus, tāpēc tas nav patīkami. Turklāt es esmu bijis liecinieks plēsēju uzvedībai, es neieteiktu. Paldies
Sveiki, mani sauc Džordžs, jūs strādājāt ar daudziem citiem programmētājiem, šī spēle ir pārsteidzoša, taču dažas lietas, ko jūs patiešām varētu jums palīdzēt
Tas ir ļoti aizņemts un slinks
Laba spēle, taču varētu izmantot 4 jaunus augsto tehnoloģiju spārnus un vietu, kur jūs varat pārvērst dārgakmeņus par monētām un 400 monētas par 4 dārgakmeņiem, piemēram, jūs varat padarīt vienu dārgakmeni 50 vai 100 monētu vērtībā. Es domāju, ka tā ir jūsu spēle, lai jūs varētu izvēlēties
Es kādreiz spēlēju šo spēli daudz, un es varu teikt, ka šīs spēles kvalitāte ir samazinājusies daudzu iemeslu dēļ. Iesācējiem šī spēle kļūst par spēli, par kuru jāmaksā, lai uzvarētu, un katrs atjauninājums kaut kādā veidā pasliktina spēli. Es labāk skatos, kā šī spēle mirst, tad spēlēju to.
Bla kas jums tel atmiņā 200mb jau kādu bomzi vai viņa aizņem ļoti maz bla mazāka spēlē kuru esmu instalejis intalejis
Tam ir slikta grafika, un mērķis ir šausmīgs, un, kad tavs šāviens no jūdzes attāluma, joprojām tiek nogalināts, un tam ir slikti spēles režīmi un slikta spēle.
Es nevaru pieteikties savā vecajā kontā
Ja te var uztaisīt serverus meklejat manu latvieši
Interesanta par citu normala
Norm
Thrill Rush Theme Park રેસિંગ uub
Tas nav tāds, kāds tas bija agrāk, un tas nedod priekšroku jauniem spēlētājiem, kas ir ilgtermiņa spēlētāji, kurus jūs nevarat nogalināt, šauj uz viņiem gadiem, un viņi nogalina jūs vienā sitienā. Pilnīgi negodīgi sakrīt Izstrādātāji saglabā jūsu iesācējus ar iesācējiem, nevis pretojas labākajiem LVL pilnas bruņas oneshot guns spēlētājiem būtībā no L1 līdz L5 kopā L6/L10 un tā tālāk!!!
Labākā spēle. Vienkārši pievienojiet ss ieročus veikalā
man spēle patika vēl vairāk, kad viņi to izveidoja, lai jūs varētu izveidot ieročus pēc pasūtījuma, tagad viņi to izgatavoja tikai tiešsaistē, un, ja jūsu internetam ir kaut mazākā žaga, tas viss ir pagājis, mainiet to atpakaļ uz bezsaistē un tiešsaistē.
Man ļoti nepatīk spēle, jo tā apstājas katru reizi, kad es ieeju iekšā, un, kad es pieskaros lietotnei, tā saka tarpon Roberts turpina apstāties, un es dodos uz Google Play un instalēju un atinstalēju un pēc tam instalēju vēlreiz, un tad tā dara to pašu. lieta atkal
Ļoti labi. Bet, kad es pārinstalēju, viena pistole trūka, bet pārējais bija.
Spēlēju šo spēli kopš tās publicēšanas pirms gadiem. Viss, ko varu teikt, ir tas, ka uzlabojumi ir bijuši lieliski! Joprojām ļoti patīkami!
Putas
Grafika, radošums ir laba, bet pielāgotie ložmetēji ir cilvēki, kuri sabojāja spēli, izmantojot to, un kaitinošiem cilvēkiem patīk arī tiešsaistes randiņi, un spēles atjauninājumi ir tik kaitinoši.
Patīk tas, jo tas ir gluži kā Pixel gun 3d. Bet tas drīzumā nesniedz atjauninājumu, tāpēc izlabojiet to, un tā spēlei piešķir 5 zvaigznes
Es patiešām ienīstu šo Kāpēc es nevaru pēkšņi pievienoties miera modifikācijai, un es vienkārši dzirdu uguņošanu par to?!
tas bija lieliski, bet tagad........labi........Es nevaru spēlēt tajā pašā pasaulē ar savu māsu. Lūdzu, izlabojiet to
Katru reizi, kad spēlēju spēli, tiek rakstīts, ka 30 sekunžu laikā ir zaudēts savienojums telpā
Es to vērtēju ar 3, jo ikreiz, kad nonākšu pie policistiem n laupītājiem, ekrāns būs melns, vai jums patīk labot, taču tā ir laba spēle.
Man tas ļoti patīk, bet vai jūs darbnīcai varētu pievienot vairāk slotu un pievienot tādus spēles režīmus kā evakuācijas režīms un kaujas karaliskās spēles režīms, kā arī neaizmirstiet pievienot jaunas dziras, piemēram, uguns ātrumu, kas palielina jūsu ieroča šaušanas ātrumu, mazāku bojājumu, kas, tāpat kā citi ieroci, rada mazāk bojājumu nekā oriģinālais patīk no ienaidniekiem, tāpēc veiciet šo atjauninājumu, es ceru, ka jums tas izdosies
Mans mazais brālis ir aizrāvies ar šo spēli. viņš spēlē 3 stundas un lūdzu ieviesiet vecuma ierobežojumu viņam ir 9 gadi, lūdzu ieviesiet 11 gadu vecuma ierobežojumu
Šī ir laba spēle, taču tā nav spēle, kuru jūs spēlētu katru reizi, kad spēlētu šad un atkal
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Darbības spēles izzo
Es varu teikt, ka šī ir visu laiku labākā šaušanas spēle, bet vai varat, lūdzu, novērst interneta problēmu, kad mēģinu tajā pieteikties, vienmēr sakiet: "Internets neapmierina", pat ja mans Wi-Fi ir lielisks.
Labi Tikai nepieciešams vairāk kļūdu labojumu un vairāk notikumu
Šī spēle ir diezgan jauka, laba spēle, taču tā ir pikseļu pistoles 3D kopija
Šī spēle vienkārši izsūc faktu, ka mani dzinumi tiek reģistrēti tik ilgi, ka es mirstu tikai tāpēc, kad šaujot ar snaiperi, viņi nemirst, lūdzu, aiz mīlestības pret labo labojumu.
Pirms 5 gadiem šī bija mana labākā bērnības spēle, bet kļuva pārāk garlaicīga. Vecie policisti n laupītāji bija vislabākie.