Post by pihopalasubc on Mar 4, 2022 17:21:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar xal artırır ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Yaxşı oyundur
bu oyuna nifrət edirəm
Mən bu oyunu sevirəm, amma lütfən təkmilləşdirin. Bunu 10 gün ərzində oynasanız, cansıxıcı olacaqsınız, ona görə də təkmilləşdirin. O
Mən oyunu sevirəm 🎮 💙 ❤ 😍 😌 çox əlavələri yoxdur Bəli mən onu davam etdirməyi xoşlayıram 100% sevirəm
Mini Market - Сooking Game Penyelakuan iyzs
MÖHBƏT OYUN! insanlar üçün yemək bişirək. Əgər böyüyəndə bir restoranda işləmək istəyirsinizsə, bu oyunu əldə edin, o sizə bəzi göstərişlər verəcək.
mütləq işləyir. mini market oyunudur. Bir anda üç pomidor almasanız və düzgün qutuda olan şeyləri ala bilsəniz üstünlük verərdiniz.
Mini Market - Сooking Game ব্যাজ jkps
sərin məncə
Oynaması çox əyləncəli, lakin əlavələri çox olan yaxşı oyundur
Yaxşı oyun və çox şey deyil
Bu oyun çox sadədir. Bu uşaqlar üçün yaxşıdır 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hər dəfə bir səviyyəli reklamı dərhal bitirdim ki, bu, həqiqətən zəhlətökəndir
Bu oyun kifayət qədər yaxşıdır
bu dörd ulduzlu oyundur, çünki onlar cəmi 100 dollar + 10 dollar verirlər, yaxşı deyil
Bu oyunu bəyənirəm, çox gözəl gözəl oyundur, çünki mən 10:30-da yükləmişəm, 2021-ci il 11 sentyabrda yükləmişəm
Mini Market - Сooking Game Simulación varv
PUBG MOBILE LITE Action wzca
Mən 5 ulduzla qiymətləndirmək istərdim, amma zəhmət olmasa, etdiyimiz hər bir fəaliyyətə bəzi səs effektləri əlavə edə bilərsinizmi? sanki şirələri tökəndə səs gəlir. dondurma götürəndə, bir az şərbət tökəndə, səpildikdə və s. oynamağımız daha məmnun olar. Ümid edirəm ki, siz bəzi SES EFFEKTLƏRİ qoyursunuz, çünki oyun çox sakitdir. Zəhmət olmasa, növbəti yeniləməni səbirsizliklə gözləyirəm ❤
Qrafika: sevimli! Gameplay: Qənaətbəxş! Bir az gecikmə olsa da, hətta oflayn Beş ulduz oynayır! Allah hamınızı sevir!
Mən bu oyunu sevirəm! inanılmaz!
Bu mini market oyununda özümü əsl dükançı kimi hiss edirəm. Dondurma, oyuncaqlar, tərəvəzlər, meyvələr, şirələr və s. sata bilər. Onun həmçinin kişi 👨, qadın 👩, uşaqlar 👧👦🧒 və s kimi müştəriləri var. Bu oyunda çox əyləncəlidir. Zəhmət olmasa mini market belə oyunları daha çox edin 🙏.
Bu olduqca əyləncəlidir
ÇOX. ÇOX. ELAN.
Möhtəşəm, çox interaktivdir mən onu o qədər sevirəm ki, hətta reklamlar istisna olmaqla, ailəm belə oynayır 🥰
Mini Market - Сooking Game Simulación fsup
Yalnız indi başladım, ona görə dəqiq verə bilmədim, amma maraqlı görünür, amma dərslik verilsə, onların çoxu üçün kömək edərdi. Ancaq ev biznesinə başlamaq üçün tətbiq olunur. IBACO-da görünür
Bu qədər reklam 😅
Mən onu sevirəm, amma bir az reklam var
Çox pis sən çox pis bənövşəyi ən yaxşı dondurma ən yaxşı çəhrayı pisdir
pangit wala ko ka sabut 😤
Daha çox mal necə əldə edirsiniz?
Bəli, bu əyləncəli oyun ola bilər, lakin bəzi əlavələr uşaqlar üçün uyğun deyil
Bosan
BU OYUNU İNDİ YÜKLƏ EDİN! Bu, reklamlardakı kimidir, indi yükləyin! Mən bu oyunu sevirəm!💗👀👏
Gözəl oyundur, ümid edirəm ki, oynayarkən bu oyunda problem olmayacaq.
Mini Market- Cooking Ga Bu proqramı qiymətləndirin
Mən bu oyunu sevirəm, o qədər əyləncəlidir ki, çoxlu əlavələr və bəzi çatışmazlıqlar olduğunu düşünürəm, amma bundan başqa 100/100
Bu yaxşıdır, çünki mən oyuna qoşulduqda heç bir reklam yoxdur, ona görə də əyləncəlidir, amma siz oyuna qoşulduğunuz zaman digər oyunlarda artıq reklam var, ona görə də oyuna başlayanda reklam yoxdursa, əyləncəlidir😊😊 ona görə də ona 5 qiymət verəcəm. ulduzlar
Mini Market - Сooking Game Simulasi gnnl
Super oyun