Post by atinguitade on Mar 16, 2022 2:31:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wolf Online 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wolf Online 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти для генератора точок ▞▞▞
▞▞▞ Wolf Online 2 2022 version ▞▞▞
Мені сподобалася гра. Це було весело, реалістично та круто. Я так любив це. Але є грубі та дивні люди, які заплутують гру, наприклад, лаються та розмовляють про секс та інші речі, які я не хочу чути. Я знаю, що ви можете не відповідати, але чи можете ви заблокувати певні погані та недоречні слова, будь ласка? Дякую, це зробить цю гру ще кращою та 5 зірок.
Ця гра не моя звичка дивитися на ютубі, хм, я не думаю, що я отримаю цю гру.. НЕ гарна, НУДНА, НУДНА, в чому сенс цієї гри?🙎
Я люблю цю гру, тільки мені не подобається нова функція спарювання. Я маю на увазі, що старий був набагато кращим. Тому я ставлю йому 3 зірки. Також просимо полегшити отримання цуценят. Тай
Мені дуже подобається ця гра, але чи можете ви додати ще кілька оновлень, як-от 1. Більше кольорів в мережі, 3 кольори, і ще трохи зроблять мене щасливим 2. Чи можете ви змінити вовків більш реалістичними, оскільки ви кажете, що ця гра реалістична, але я не роблю дійсно знаю 3.дозволено змінювати колір очей, це буде дуже добре для білого снігового вовка, очі мене трошки повзають і 4.Коли я граю в цю гру на своєму іншому планшеті, я не можу завжди зависати, коли я полюю, приєднуюся до інших вовків або атакую їх. Прочитайте це, будь ласка, до побачення
Мені подобається гра, але як тільки я досяг 5 рівня, вона вигнала мене, і щоразу, коли я намагався грати, виганяла мене знову, але до того, як це сталося, я продовжував відставати і зависав, тому я видаляв її.
Ця гра не така вже й погана, вам просто потрібно пережити людей, які вбивають вас під час спауна, я вирішив підвищити рівень, і вже рівень 31, майже 32, мене бентежить те, що сталося зі Сколлом та іншими сильними людьми, які грали, та гільдією.
Гра супер но не можна повторно зайти, якщо видалити і знову скачаєш то теж саме. Но в целом игра норм
Я не можу зайти в гру напишіть, що треба вадити будласка!!!☹️
Привіт. Я хотів би розглянути проблему, яка стикається з усіма, — вбивство спаунів. Для нових гравців дуже неприємно вмирати відразу від вовків вищого рівня, як тільки вони починають грати в гру. Я думаю, що це можна легко виправити, якщо обмежити зону нересту їх шанованими видами. Мовляв, зробити так, щоб на карті спауна гірських вовків були тільки гірські вовки. Це дозволить легко вирішити проблему, давши новим гравцям безпечну зону для гри та підвищення рівня. Будь ласка, додайте це. Дякую
Мені просто цікаво, чи можна мати дітей у цій грі, а також вона не дозволить мені в неї грати
Дуже часто викидає з гри
Це дивовижна гра, але тепер вона виганяє мене щоразу, коли я входжу в систему, чи можете ви, будь ласка, виправити це. Дякую
캐터펄트 2 액션 won
Я сержуся на гру, вона мене не впускає, коли я натискаю кнопку «Пуск», вона не гратиме, я перезавантажив телефон, видалив і встановив знову, але вона просто не спрацює.😡😡😡😠😠😠🖕🖕🖕🖕🖕
Справді дуже весело, але не могли б ви, БУДЬ ЛАСКА, додати офлайн?? Тому що я дуже хочу автономний режим, так, можливо, ви могли б додати офлайн?? Будь ласка?
Дуже гарно, але вовки дуже змінилися з першого? Не намагаюся б злий, але вовки б)
Я хочу, щоб ви виправили збій, коли ви переходите до списку гравців, які зависли
Я ненавиджу це, що змусило мене видалити всі мої матеріали, але все одно не спрацювало 😡😡😡😡😠😡😠😡😠😡
Idk Чому люди ставлять цьому 4 зірки, це, безперечно, добре, ви можете говорити смішні речі в mis like😃😃😱😂😸
Досить гарна анімація спаровування не працює, хоча приєднання до гільдії та вихід з неї не працює
Wolf Online 2 Пригодницькі qfv
гра в порядку, але вона сильно відстає, і є деякі збої, і це несправедливо, скільки спаму вбивають у відповідяхЙОГО ПРОКЛАТА ЛЕГІ ТА СПАВН ВБІЙЦЯ ДАЮТЬ 5 ЗІРОК, КОЛИ ВИ ВИПРАВЛЯЄТЕ, ТАКОЖ ВОНО ЗАВЕРШАЄ КОЖНІ 12 СЕКУНД, до речі, будь ласка, спростіть вбивство босів
Я грав у неї раніше, але тепер це не дає мені створити персонажа, як тільки я вставлю його ім’я, воно НІЧОГО не робить. Будь ласка, виправте це..
Я оцінюю це на один із п’яти, тому що вона навіть не дає мені грати в гру, це просто дурниці, тому що мені доводиться хлопнути телефоном, щоб завантажити предмет, а потім, коли я намагаюся вибрати свого персонажа, він просто не завантажується. чому я ненавиджу цю гру. І я ненавиджу ЦЮ ЗАВАНТАЖЕННЯ І ЗАВАНТАЖЕННЯ І ЗАВАНТАЖЕННЯ І ЗВАНТАЖУВАННЯ І ЗВАНТАЖУВАННЯ І ЗВАНТАЖУВАННЯ І ЗВАНТАЖУВАННЯ І ЗВАНТАЖУВАННЯ ЗАВАНТАЖУЄТЬСЯ
Я не дорослий, я просто дитина, але мені подобається ця гра. Це найкраща гра, в яку я коли-небудь гравХм, він буде мерзнути, але мені це подобається✨✨✨✨👍👍👍👍👍
Гра хороша, але я застряг у створенні вовка, я вводжу ім'я, але вона не спрацює
Виграш, який я ввійшов, мій обліковий запис видалено, тому я коштував виграшу вовка, я намагаюся вказати своє ім'я
ЦЯ ГРА НЕ ДЛЯ ДІТЕЙ!!! Перш за все, Хіба ЦЕ МАЄ БУТИ ДИТЯЧОЮ ГРАМИ?! ЧОМУ У ГРІ СЕКС?!!! Там теж кров і не кажучи вже про хакерів, я також чув, що є гравці, яких забанили без причини!! Я маю на увазі, що гра для мене в порядку, я б хотів, щоб я не спотикався постійно об здобич!
Wolf Online 2 Avanture rbcp
Ну, добре творець, будь ласка, виправте помилки, будь ласка, я ненавиджу, коли навколо немає води, додавайте води скрізь. PLSSSSSSS
я дуже люблю цю гру! але я поставив дві зірки, тому що він не оновлюється для мене і не дозволить мені його завантажити
Очевидно, що розробники не знають, як поводитися з хакерами, але концепція гри цікава
Мені подобається ця гра, але є речі, які вам потрібно видалити, і це буде добре 1, гра відстає 2 , зависає 3. Немає офлайн 4, тому гравцям важко зламати . Робіть це і зробіть гру схожою на дикий візок 🙏🙏🙏🙏
Він дуже гальмівний, і я навіть не можу рухатися, оскільки постійно вибиваю з карт
Я ненавиджу гру, тому що я не міг увійти в неї, яка дозволяє обробку, і я повинен був заплатити, увійти в гру, мені це не цікаво. Я не намагаюся бути грубим, але мені це не подобається 😡Ха, я наполегливо працював, щоб отримати свій досвід, витратив 5 днів на шліфування, щоб досягти 43 рівня, і створив власний клан, і цей вовк yaaaa забанив мене, тому що 1 ігри дають доступ до ppl, я не можу завантажити і більше не грати в smh
У мене виникла якась імовірна проблема в цій грі, коли я намагаюся приєднатися до гри, вона продовжує розчавлювати мене, чому, але чи можете ви, будь ласка, виправте це
Це насправді весело 😁 і швидко підвищувати рівень, оскільки мій рівень 18 рівня, а мій рівень 14, але іноді ви перезапускаєте рівень, тому я ставлю лише 4 зірки, хе-хе, але це все одно весело😁😁☺️💕♥️
Мені подобається гра, але це нормально
Мене зламали 2 рази, будь ласка, виправте... . Plsssssssssssss pls я отримую сумну pwease kkkkkkkkkkk pl pls його марно, якщо не 💀💀💀💀
Це весела гра, але у мене є кілька запитань 1 чому ви падаєте, коли вас наштовхнули або напали 2 чому вам потрібно платити, щоб отримати холодні імена в чаті і чому ми повинні платити, щоб отримати танець 3 чому так важко рівнем вище
Я ненавиджу, що вам потрібно мати ім’я, яке ще не використовується, я впевнений, що люблю, що вовк в мережі світиться, хоча♡ℒฺℴฺνℯฺ♡ це
Тобі так подобається ця гра, АЛЕ цей один збій мене турбує, щоб дати їй розрахунок. У мене було 20 000 і кілька очок, і вона позбулася, як і більшість із них, тепер я маю як 6120, я можу позбутися гри
втратив 42 рівень вовка через оновлення, дякую
Чому в мене ця гра поточно скачується, я не розіграла її в мене, така проблема у мене вже було 99, а потім 100 і перебиває таблицю (не встановлюється додаток Wolf online 2) виправте це по я вже давно хочу в її грати!! !!!!!!!!!!!!🐺🐺🐺🐺